Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 1.8 Без ограничител на оборотите :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 156 1.8 Без ограничител на оборотите :)

Колеги здравейте!
    Смених компютъра на колата не ме питайте защо...просто трябваше.Карам си аз и гледам че колата като я издувам я вкарвам до 7900 оборота Ускорението е по добро(максималната скорост вече е по голяма) и естествено като я карам до 7900 или 7600 оборота и тогава превключвам скорост при гонка ги кърта.Вярно сега ми гори 11 градско преди ми гореше 10 и половина обаче си заслужава.
    Мисълта ми е някои знае ли какво е правен този компютър та няма ограничение.
    Вече от 5 месеца съм така,но сега реших да пиша.

Като видиш да ти излитат буталата през капака веднага ми звънни да те свържа с един човек, продава запазен двигател със все компютъра, от старите, непипаните
    Alfa 156
    ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
    sigpic

Comment

хахаха Ти да не мислиш че аз постоянно я вкарвам до края та ще изскочат.

Comment

С това каране до 7900 .. Жива и здрава да ти е и да те слуша , но да знаеш , че най-вероятно предстои раждане..
        Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
        Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от viktorivanov Покажи съобщение
          С това каране до 7900 .. Жива и здрава да ти е и да те слуша , но да знаеш , че най-вероятно предстои раждане..
          Колеги искам някои да ми каже дали просто е махнат ограничителя или има някакъв чип,а не ще ражда или не.Колко пъти да казвам,че не я карам до 7900

Comment

Щом за 5 месеца не е родила значи не е махнат само прекъсвача има си чип!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Що бе? Какво ще и стане ако само ограничителя е пипнат? Би ли обяснил за нас невежите?
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Ами щом на нормалното градско си харчи повече и изобщо ускорението е по- добро, то мисля отговора е ясен. А и като я цеди дотам и на следващите предавки тръгва от по- високи обороти да набира. Те буталата и биелите че си виждат родата няма какво да се коментира, а и пружините на клапаните тоже... Не е мислен този мотор за тия обороти...
                Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
                Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
                Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
                Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщение
                  Ами щом на нормалното градско си харчи повече и изобщо ускорението е по- добро, то мисля отговора е ясен. А и като я цеди дотам и на следващите предавки тръгва от по- високи обороти да набира. Те буталата и биелите че си виждат родата няма какво да се коментира, а и пружините на клапаните тоже... Не е мислен този мотор за тия обороти...
                  100% вярно

Comment

Как ги засече само тези 11 градско не ми е ясно
                    156 1.8 TS

Comment

То добре че само я изцежда и сменя,защото ако я държи в такива обороти,да е родила досега,че форума пълен с "родили" алфи даже на по-ниски обороти.
                      То задържи ли се на 7 хил е доста а за 7900 да не говорим,иначе и аз си мисля че компа е с чип, що се отнася до прекъсвача
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Ами ако компа е от 2 литров мотор без ограничител?
                        Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Ми най- вероятно има некъв ремап тоя комп.
                          Ама въобще ли не бие изключвател или бие на място пък в движение не му стига сила да го удари - то и на място ако не са у ред некои други параметри не че ша удари края ама.
                          Пък ако е оплодена ше роди, кво надничате под полата и вие .
                          AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Със старият компютър прекъсвача биеше на 7200 мисля...а сега бие малко след 7900.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:28 ----------

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
                            Как ги засече само тези 11 градско не ми е ясно
                            Ми как пълен --- 100 км градско отидох и пак го напълних.

Щом пак го чувам прекъсвача значи имам просто не е на 7200 а доста по нагоре.
                            Last edited by Platinatabe; d.m.y г., 20:36.

Comment

Първоначално публикувано от Platinatabe Покажи съобщение
                              Със старият компютър прекъсвача биеше на 7200 мисля...а сега бие малко след 7900.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
                              Ми честито - с ремапче си .
                              Ако имаш твой човек който се занимава с това ходи да ти види процесите дали са читаво направени.
                              Ама да му имаш доверие че иначе всеки ще ти каже че е кофти ремапа и айде още 200 кинта за донастройка (па те може и да го омажат)))
                              AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y

Comment

Working...
                              X